Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag,  Vlogg

Säng ljuva säng

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Jag skrev ju igår att jag misstänkte att Saga hade öroninflammation och att vi skulle till läkaren idag, vilket vi gjorde. Och visst stämde min känsla. Hon har öroninflammation och får nu medicin som hon ska äta i fem dagar. Febern kom tillbaka inatt och hon hade då 40.3 i temp, under dagen har hon bara sovit och nu på kvällen har hon tack och lov ingen feber!?

Det är jobbigt att se henne så här. Hon är inte alls så här i vanliga fall, nu sover hon bara, gnäller och äter ingenting. I vanliga fall är hon glad, busig och sprallig, skojar och tokar sig hela dagarna och pussas konstant. Matglad är hon också i vanliga fall! Och nu när hon väl ökat fint i vikt igen efter förra sjukdomsperioden så blir hon sjuk IGEN och hår ner i vikt.. Jag blir så trött. Men nu är hon på bättringsvägen iallafall!????❤

Jag hämtade brorsan vid 14 och då var mamma hemma med tjejerna. Vi åkte och storhandlade då vi inte hade någon mat alls hemma. Så skönt att handla i lugn och ro! När vi kom hem sov Saga fortfarande men Fia och mamma busade? Packade in maten och började sedan laga mat åt tjejerna. Idag blev det lax i ugn med kokta morötter och sötpotatis. Mums! Fia åt bra men Saga åt lite sämre. Aptiten kommer snart?

Kvällen har gått åt till att fixa hemmet och redigera vloggar. Gårdagens är snart uppladdad och dagens kommer senast upp imorgon! Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *