10-12 månader,  Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Uppfostran,  Vardag,  Vlogg

Lite om oss

 

 

Inlägget innehåller reklam från Kicks

Jag har märkt att det många som har frågor gällande oss och istället för att svara på var och en då och då, tänkte jag istället inkludera lite frågor i dagens vlogg. Därför tänker jag att ni kan ställa era frågor i kommentarsfältet här, på Instagram, via Facebook och så klart via mail! Jag svarar också på de vanligaste frågorna?

Så, fråga på! Något som inte kommer pratas om allt för mycket är tjejernas pappa, det är mellan oss fyra och så länge tjejerna inte vet allt, och för att inte lämna ut honom har vi tillsammans bestämt att inte prata om det för öppet. Hoppas ni kan ha lite överseende med detta?

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *