Blandat

Första utställningen

Hej mina fina! Nu börjar det lugna ner sig här hemma efter en månad full av aktiviteter. Det har vart något i princip varje dag och speciellt helgerna! Ser fram emot lite lugna dagar nu.

Idag gick vi upp tidigt för att åka på avelsvärdering med stoet. Hämtade syrran och hennes kompis strax efter 07.00 så vi åkte och lastade Sessan och begav oss iväg. Kommer inte ens ihåg vad det hette där vi var men det tog två timmar iallafall. Det gick toppen och hon blev godkänd vilket innebär att vi nu bara kan vänta på hennes RS-nummer! För er som inte vet så gör detta att exempelvis hennes hingstföl kan bli godkänd avelshingst i framtiden, vilket han inte hade kunnat om hon inte blivit godkänd. Ett moment avklarat vilket är enormt skönt!

När vi var klara där borta tyckte jag Saga var lite hängig och lite emlig, och eftersom hon var varm kunde jag anta att hon började få feber. Vi åkte hemåt och släppte av Sessan i stallet och dom andra hos sig, så åkte vi hem. När vi väl kom hem var hon jättevarm och hade 39.3 i temp. Inget funkade, hon bara gallskrek. Gav lite alvedon och så fick Fia sitta i lekhagen och titta på Babblarna (ja, jag vet, jag syndade..) så jag kunde ta en dusch med Saga vilket jag vet att hon älskar. Hon somnade mot min axel medans vi duschade så jag bäddade ner henne i sängen och hon fortsatte sova❤ Sen blev det ett bad med Fia och hon härjade som aldrig förr? Min lilla groda❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *