10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S

En trip till Ullared del 2

 

 

Inlägget innehåller reklam från Åhléns

När vi kom till stugan satte vi igång att packa om allt vi handlat. När man står och packar i efter mam handlat hinner man ju inte sortera sakerna och lägga fint och eftersom vi skulle handla dagen efter igen så var vi tvungna att ordna om. Kläderna veks fint, sakerna packades tätt och så packade jag in det i bilen. Redan då var det fullproppat så man trodde inte det skulle få plats mer!

Tjejerna gjordes iordning och välling fixades. Sen var det läggdags för flickorna som somnade ganska omgående. Vi andra somnade en stund senare, jättetrötta efter natten och dagen. Tjejerna har sovit dåligt i några dagar nu så jag hoppades få sova lite iallafall men icke. Sagas tre tänder har spruckit upp samtidigt dessa dagar så hon har nu sju stycken! Fia har haft två på gång som ännu inte riktigt spruckit igenom så de dåliga nätterna beror på detta.

Hur som helst så var natten som de tidigare och jag sov knappt alls. Trött som få kommer jag knappt ihåg att jag var upp flera gånger? Vi vaknade tidigt och åt frukost, gjorde iordning oss och åkte tillbaka till butiken till öppning.

Dagen innan handlade man allt man kom på som man skrivit upp, och dagen efter det man glömde dagen innan. Så skönt att slippa stressa vilket mam annars gör när man åker över dagen bara! Tjejerna sov i sjalarna och när dom vaknade åt vi lunch i restaurangen. Dom fick potatis och köttbullar att plocka med vilket var toppen att dom hade mjölkfritt!?? Mätta och belåtna traskade vi efter till kassan för att betala. Gick snabbt och smidigt i kassan även denna dag och problemet återstod med att få in allt i bilen? Jag satte in tjejerna och syrran först, sen packade jag in i baksätet framför stolarna och i syrrans knä, sen in med mamma och packa framför henne och även i hennes knä, och sist in med mig själv? Jeez!

Vägen hem gick toppen och vi var hemma till 19. Tjejerna lekte för fullt och sen somnade dom gott i sin säng! Borta bra men hemma bäst som man brukar säga!?❤

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *