10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S

En trip till Ullared del 1

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hej fina ni! Jag vet att vi lyst med vår närvaro senaste två dagarna men jag har min förklaring! ?? Vi har haft vår årliga trip till Ullared, men denna gång blev det övernattning i stuga ett dygn så vi har haft i princip två helt mobilfria dagar! Lite detox kanske man kan kalla det! Skönt ändå!?? Jag tänker nu att vi kör två delar av denna trip, alltså två lite längre inlägg som kompensation! Good, right?

Vi åkte hemifrån 03.00 natten till igår. Vi var framme strax efter 08.00 i vanlig ordning och tog varsin kundvagn. Tjejernas vagnar fick vara hemma och med mig hade jag sjalarna istället!?? Som vanligt packades vagnarna fulla med saker och trots att jag glömde min inköpslista så tror jag att jag fick med det allra mesta?

Tjejerna var såå duktiga hela tiden. Det var så lugnt eftersom det var dagen innan löning så dom kunde springa runt som dom ville i princip. Bäst var dock Babblarna-hörnan! Dom lös upp direkt? Och givetvis fick några små Babblare följa med hem, Bobbo och Diddi fanns redan hemma så alla andra blev det denna gång!

Jag hade med lunch åt tjejerna så vi köpte mat i restaurangen åt oss andra. Mumsigt och tjejerna härjade fritt! Dom charmade alla som satt där och någon matro fick denna mamman då inte!? Ni vet videos man sett på Facebook där barnen kryper åt olika håll och man jagar dom? Det var jag.

När eftermiddagen började närma sig betalade vi dagens skörd och åkte till stugan. Det var en mysig liten stuga i deras stugby precis intill. I fanns två våningssängar så jag la två madrasser på golvet där jag och tjejerna sov???? Gick superbra! Var länge sedan jag sov i stuga så det var riktigt mysigt. Regnet smattrade mot rutorna på kvällen!?

Jag var så nöjd med dagens köp trots det långa kvittot som avslöjade summan av kalaset.? Ni kan ju gissa om vi somnade ovaggade!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *