Blandat,  Familjen,  S&S,  Vardag

En trip till sjukan

 

 

Inlägget innehåller reklam från Twilfit

Hej fina ni! Hoppas ni har lite bättre väder än vad vi har idag. Dock skönt ute ändå men klart man hade föredragit lite sol!

Vi har haft en lugn förmiddag med städning och allt annat tråkigt som måste göras i ett hem. När tjejerna somnat för att sova middag efter lunch kom syrran hit efter skolan. Jag hjälpte henne med matten en stund innan tjejerna vaknade igen.

Precis innan tjejerna vaknade skulle jag plocka in rena disken i skåpen och skulle ställa in några glas, råkar tappa och får en minimini glasbit i ögat? Fick tid till ögonmottagningen direkt så vi traskade dit alla fyra. Det gick bra och vi fick åka hem ganska snart vilket var skönt!?? Note to self; Kasta inte glas ??

Mamma tog tjejerna när hon slutat jobbet och så åkte jag och syrran och hämtade hästsläpet för att kasta sopor på tippen. Sen släppte jag av henne i stallet igen och åkte hem för att packa. Imorgon åååååker vi till Ullis!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *