10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Nedräkningen börjar..

Herregud, mina flickor blir 11 månader idag! 11! Jag fattar verkligen ingenting! För ett år sedan gick jag och väntade och längtade efter mina tjejer, och nu har jag vart mamma till dom mest underbara, perfektaste, finaste och roligaste barnen på denna jord, i 11 månader! Var tar tiden vägen?! Nu är det nedräkning till tjejernas ettårsdag? Mitt hjärta brister trots att jag längtar till den dagen så mycket! Jag kan inte fatta att det snart gått ett helt år, ett helt år av att vara mamma, ett helt år av kärlek och bus! Älskade barn, vad vore jag utan er?!❤

Idag tog vi en tur till lekparken med tjejernas moster och sen kom deras mormor och morfar också? Nu sover dom så gott och jag ska planera lite! Berättar mer sen. Gårdagens vlogg kommer idag istället då det krånglade igår, samt dagens så klart!?

 

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *