Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Släktträff

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Hej mina solstrålar! Hoppas ni haft en toppendag och att även ni fått njuta av lite sol i höstvädret. Idag har vi vart i Köping tillsammans med min moster och hennes sambo för att hälsa på min andra moster, hennes man och deras dotter som är här på semester från Holland. Dom har hyrt hus i Köping över veckan.

Vi åt lite mat och fikade och tjejerna levde rövare som vanligt. Dock lite gnälliga emellanåt då dom inte fick krypa hur som helst som hemma! Det var ju inte barnsäkrat. Det var första gången vi träffade lilla Isabelle som är min första och enda kusin! Jättesöt! Tjejerna, och speciellt Saga var såå fascinerad och skulle klappa henne hela tiden och känna på fötterna och händerna! Mina små hjärtan❤

Vi åkte hem lagom tills det var dags för kvällsmat och eftersom båda somnade i bilen på väg hem drog det ut på nattningen men dom somnade bara 45 minuter senare än vanligt så det blev inte så farligt länge som jag trodde dom skulle vara vakna! Nu ligger jag i ett varmt bad och ska strax springa ut med hundarna innan det är sovdags för min del också! Dagens vlogg kommer inom kort?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *