Blandat,  Djuren,  Uppfödning,  Vardag

En dag i Kristinehamn

 

 

Inlägget innehåller reklam från VetZoo

Hej fina ni! Jag är precis hemkommen från en dag i Kristinehamn som jag berättade om igår. Jag och syrran var iväg på utställning med två av tre hundar. Detta var Charlies första utställning och han var så duktig! Jag trodde det skulle gå åt skogen men det gick riktigt bra! Båda fick såå fin kritik som jag är så nöjd med! Nu taggar vi om till Stockholms Hundmässa i december!?

Tjejerna har vart hemma med mamma hos oss hela dagen då jag tyckte det var skönast för dom att kunna vara hemma och leka eftersom dom inte behövde följa med. Dom har lekt och busat hela dagen och jag har längtat så efter mina små busungar? Nu är det matdags innan vi ska busa till läggdags?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *