10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Tvillingträff

Hej fina ni! Idag har vi haft fullt upp så ni kan ju gissa hur skönt det var att krypa ner i sängen nu!?? Dagen har gått så galet fort! Innan lunch åkte vi till Vallby där vi mötte upp fem andra tvillingfamiljer för en tvillingträff på Vallby Friluftsmuseum. Jag styrde ihop detta för ett par veckor sedan och det bar så roligt att så många hakade på! Tyvärr var det några som inte kunde följa med men det blir fler gånger!

Vi möttes upp utanför och gick till fiket direkt. Alla barn skulle äta lunch så vi invaderade fiket så ingen där fick matro, och jag kan med säkerhet säga att dom aldrig haft så mycket spring, härjande, tjoande, tvillingar där på samma gång tidigare?

När alla barn ätit mat, sovit middag och föräldrarna fikat tog vi barnen och gick för att kolla på djuren. Tror föräldrarna (läs jag) var mer exalterade än barnen?

Vi var där i fyra timmar och tiden bara flög iväg! Det var så trevligt och så roligt att prata med människor i samma sits, för det är inte alls samma att ha ett barn. Supertrevlig dag! När det väl var dags för hemfärd var det två galna flickor som prompt skulle gå, men eftersom det regnat heeeela morgonen så gick det inte och dom blev sura. Det var skönt för dom att komma hem och få härja bäst dom ville igen! Och det gjorde dom? Efter kvällsmaten kom mamma förbi innan jobbet och mös med tjejerna och det var bus på hög nivå. Vi har skrattat så vi kiknat hela dagen! Älskade små trollungar!❤

Nu är det sovdags för min del med och imorgon väntar en dag i Kristinehamn och utställning!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *