10-12 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Ett år har gått..

 

 

Inlägget innehåller reklam från Leksaksjätten 

Hej kära ni! Flickorna sov utan att äta välling imorse igen, så vi tog morgon klockan 7 men låg och gosade till 7.30! Lyxigt värre!

Idag fick jag upp minnen från förra året på Facebook, ni vet när dom påminner om gamla statusar? Hur som helst så kom det upp tre statusar från exakt ett år tillbaka. Jag blev lite sentimental, och är fortfarande, för det handlar om graviditeten.

Natten till den 17e augusti 2016 blev jag inlagd på förlossningen i Västerås då tappen var påverkad och jag hade börjat öppna mig. Jag hade även ont (anledningen till att jag åkte in) och starka sammandragningar. Jag fick genast ett rum och en sköterska kom in och gav mig kortisonspruta i skinkan för att skynda på tjejernas lungmognad om dom tänkte titta ut då. Jag hade precis gått in i vecka 31 (30+0) och det hade inneburit lång tid på neo om dom hade valt att komma redan då.

Mamma kom och sov med mig och morgonen den 17e kom läkaren in och ville känna om jag öppnat mig mer, vilket jag hade. Det beslutades om att jag skulle förflyttas till ett annat sjukhus då neo i Västerås hade fullt. Det pratades om att jag i värsta fall skulle flygas med helikopter till Lund om det inte fanns något närmare. Dom gick ut och ringde och tankarna snurrade på bra i mitt huvud. Dom var ju inte redo att komma nu! Dom kom tillbaka en timme senare och sa att jag kommer flyttas till Falun då dom hade plats. Jag fick äta min lunch för sen skulle ambulanspersonalen komma och hämta mig.

Jag hann bara ta en tugga av lunchen innan ambulans kom med britsen och jag blev beordrad att lägga mig på den. In i ambulansen och sa hejdå till mamma som inte fick följa med. Med mig hade jag en barnmorska som klockade sammandragningarna som var både starka och täta. Stressen över situationen gjorde ju inte saken bättre tyvärr.

Väl framme möttes jag av underbar personal som tog väl hand om mig och mina icke födda flickor. Nu började en tidsperiod med 7 extremt jobbiga dagar. Jag var ensam, uttråkad, rädd att dom skulle komma och jag ville bara hem, hem till Västerås, hem till familjen, hundarna och min säng.

Förra årets inlägg publiceras senare?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *