0-3 månader,  Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Graviditeten,  S&S,  Vardag

Återblick 170816

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

 

17/8-16 12.53
Jag har så många frågor just nu och alla säger olika.. Men vad händer? Ligger med CTG och värkhämmande dropp, har emellanåt tryck i slutet av ryggen och runt ner mot venusberget, samt mensvärk, hugg i sidan av magen och ibland tryck nedåt. Dom vill inte kolla om tappen är mer påverkad så ingen vet hur läget är just nu! Är fullständigt kallsvettig konstant och händer och fötter är uppsvullna..
Nu håller jag bara tummarna att dom stannar ett tag till, även om dom skulle klara sig galant om dom kom nu!❤️❤️

 

16.52
Fick CTG kopplat för en stund sen igen då man främst vill se hur förvärkarna är och trots värkhämmande dropp har jag sammandragningar som går ganska högt.. Läkaren kom in och ville känna och kom snabbt fram till att jag är öppen för ett finger så hon petade på Sofias huvud.. PANIK! Har ont i underlivet just nu och det trycker på så har lite onda föraningar om att dom kommer tidigare ändå.. Dom skulle iväg och prata igenom vad som ska ske för dom vill inte släppa mig ifall det skulle hända något så jag behöver åka akut med ambulans, så blir nog tyvärr kvar här ett tag!
Uppdaterar senare igen????

 

 

21.27
Gud vad allt gått fort.. Från att bli inlagd natten till idag till att få veta att det inte finns plats på neo och helt plötsligt befinna sig i Falun!

På eftermiddagen kom dom för att sätta CTG och sköterskan sa då att läkaren ville komma och undersöka mig vaginalt utan ultraljud. Så efter att CTGn sattes kom läkaren och kollade mig och sa direkt att jag var öppen en centimeter men att tappen inte var jättemjuk.. Fick svar om att dom skulle gå och prata om vad som skulle göras eftersom neo i Västerås var fullt.
Mamma hann komma och vi satt och pratade lite när läkaren kom in och sa att jag skulle förflyttas till ett annat sjukhus där neo hade plats utifall flickorna kommer snart.. Dock trodde dom inte att det skulle vara dags än men ville som tur var ta det säkra före för flickornas skull! Så dom gick iväg och ringde olika sjukhus i närheten och kom snabbt in och sa att ambulans var beställd för jag skulle till Falun! Hann äta lite mat innan ambulansen kom och sköterskan följde med mig, men jag sa åt mamma att hon inte behövde åka efter eftersom dom ändå inte trodde dom skulle komma ännu. Så istället sa jag att jag ringer om det sker någon ändring! Tar ju dock 1h 45min från Västerås att åka, och ytterligare 15min från föräldrarna eftersom dom bor på landet..

Nu är vi iallafall i Falun och har hunnit tagit blodprov samt undersökt vaginalt igen, ingen förändring sedan eftermiddagen som tur är!
Känner mig dock ensam.. Är i en stad jag knappt vart i tidigare, med ovissheten om mina barn ska komma tidigare. Tänk om inte mamma hinner? Tog ju trots allt inge lång tid för allt detta att hända så vem vet hur fort resten kan gå?! Nu ska jag dock inte klaga, vi får bra vård och allt är enbart för flickornas skull!❤️
Tack snälla för ni skriver och stöttar, det betyder massor!!❤️?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *