10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Kan själv!

 

Inlägget innehåller reklam från Coolstuff

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Vi har haft en fantastisk natt och morgon. Jag kröp ner hos tjejerna vid 5 då Fia var lite gnällig, hon somnade om direkt precis som jag och så vaknade jag vid 7 av att Fia hade vaknat. Insåg snabbt att Saga redan var vaken och hade krupit ner för sängen och satt och lekte så fint själv!❤ Jag vaknar alltid när dom gnäller till men hon hade uppenbarligen bara vaknat och kände för att leka? Älskade unge! Vi har tränat varje gång dom vart i sängen hur man tar sig ner och dom är jätteduktiga!

Fia lekte med syrris en stund och sen gick vi upp och åt frukost. Eftersom ingen av dom vaknat för morgonvällingen så åt dom väldigt bra med frukost! Idag fick dom smörgås med kycklingskinka och yoghurt. Allt slank ner!

Sen blev det lek och bus efter frukosten och dom har redan hunnit röja så att det var så fint städat igår kväll är nu ett minne blott? Nu sover dom middag och jag ska göra iordning lite samt svara på lite mail. Här spöregnar det idag vilket jag dock bara tycker är mysigt! Senare blir det en promenad?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *