10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

En dag på beachen

 

Inlägget innehåller reklam från Linas Matkasse

Hej fina ni! Idag har vi haft en heldag med familjen igen. Mamma kom hit efter jobbet vid 11 och då åt tjejerna lunch. När dom var klara gjorde vi oss iordning och åkte till spicy och köpte med oss mat för att sedan hämta syskonen och åka till klippstranden! Det var lagom med folk och solen sken, inte ett moln på himlen! Tjejerna röjde runt och charmade alla där. När vi hade ätit klart busade vi vid vattnet och tjejerna plaskade med fötterna så det skvätte upp på land!??

Vi hade så mysigt men den enda som fattades var pappa. Han får följa med nästa gång, och då kommer vi ihåg badkläder!?

Efter vi vart där ett tag åkte jag och tjejerna hem till oss och tjejerna somnade tyvärr i bilen så när det var läggdags var dom inte alls trötta och somnade inte förrän 19.30! Jag ligger nu i sängen och lyxar med lite popcorn. Imorgon och på söndag är jag i Stockholm men sover hemma, och eftersom jag inte orkat idag måste jag packa med allt som ska med imorgon innan jag åker strax efter 9!

Nu blir det någon bra film och sen lite skönhetssömn! Sov gott fina ni!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *