10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Effektiva dagar

 

Inlägget innehåller reklam från Åhléns 

Godmorgon fina ni! Eller god förmiddag kanske vi ska säga nu? Hela förmiddagen har vart effektiv och det älskar vi! Håller ni inte med? Mamma skulle komma innan jobbet så jag ställde mig och lagade pannkakor till frukost och en matlåda åt mamma. Medans tjejerna åt fixade jag även en grön ärtsoppa, en till mamma och två matlådor till mig! Finns inget godare? Efter frukosten blev det lek och sen kom även mamma och busade.

Nu sover tjejerna och jag ska ställa mig och laga lite mat åt dom då det snart är lunchdags. Efter åker vi och hämtar deras morbror! Senare blir det lekparken och städa hemma!?

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *