10-12 månader,  Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring

Vagnval – hjälp!

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn o. Pyret

Jag trodde jag bestämt mig tidigare angående nya vagnen från Emmaljunga men nu när det är dags har jag beslutsångest!!?

I samarbete med Emmaljunga får vi hem deras NXT90 med go double men jag behöver er hjälp med att välja färg! Jag vill så gärna ha vit men ååh så opraktiskt i och med att vi ofta är hos föräldrarna på landet och stallet. Så grå är ju bäst, men jag vet inte!! Vilken tycker ni??

 

En kommentar

  • Cecilia Dahlstrom

    Vi har en bugaboo Classic (dvs vit quiltad på insidan). Tycker inte att det varit svårt att hålla den ren. Varit i stall/landet/ ut och in ur bilen flera ggr dag. Så jag hade tagit en vit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *