10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S

Lekparkshäng

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn o. Pyret

Idag blev det en trip till lekparken tillsammans med min moster som nu har semester. Tjejerna var dock mest sugna på att äta grus idag så vi busade på gräset istället! Mina små busfrön är så galet snabba nu så det gäller att vara med?

När vi busat klart var det sovdags och tjejerna somnade bums i vagnen så vi tog en promenad till affären och lyxade till det med att köpa med lite fikabröd för att sedan gå hem till henne. Tjejerna vaknade lagom tills vi var framme så Milla tog tjejerna och jag och hennes sambo tog vagnen.

Tjejerna levde rövare och rev i allt dom kunde komma åt och katten var såå intressant! Hon var dock inte speciellt intresserad av tjejerna och som tur är kan hon ju hoppa iväg när hon inte vill vara med längre!? Vi hade barnkammarboken på samtidigt som vi fikade lite och tjejerna var så duktiga, dock extremt trötta! Dom hade behövt sova en halvtimme till men eftersom klockan då var 15.00 så var det för sent.

Efter en stund traskade vi hem och fortsatte leka hemma innan det var dags för kvällsmat. Båda åt bra och var så fina så efteråt. Efter lite sanering såg dom ut som barn igen? Strax därpå kom mamma från jobbet och gosade lite innan tjejerna skulle sova. Nu har dom precis nattats och båda somnade direkt. Mina små hjärtan❤ Själv ska jag städa lite nu!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *