10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Första konserten

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hej fina ni! Dagen har gått så galet fort! Brorsan sov här igår till idag så vi hade lite filmmys med grönsaker och dip när tjejerna somnat. Idag vaknade vi upp som vanligt och jag satte genast igång och packade inför dagens utflykt. Klockan 10 kom mamma och syrran så vi packade in oss i två bilar och styrde mot Eskilstuna!

Idag blev det premiär för tjejerna på Parken Zoo och visst trodde jag väl att dom skulle gilla det med tanke på att dom älskar djur, men att dom skulle älska det så mycket som dom gjorde trodde inte? Båda tjejerna vägrade vagnen och skulle sitta på armen och kolla på djuren och båda pratade konstant! Lyckliga små läten bjöd dom på hela tiden men speciellt när vi tittade på djuren!❤

Vi åt lunch efter att vi klappat getter och sen kollade vi vidare på djuren. Tjejerna somnade strax därpå och sov gott i vagnen. Då passade jag och syskonen på att bli barn igen (eller ja, jag och syrran, brorsan är ju barn?). Jag låter bilderna tala för sig själva..??

Vi hann lagom gå runt hela parken när det var dags för dagens höjdpunkt.. BABBLARNA!? Tjejerna äääälskar dom och lyser alltid upp och dansar och pratar när dom ser och hör dom, så detta var ju givet! Dom hade med sig två av sina gossedjur som dom höll hårt! Det är så sött när dom kramar dom? Hur som helst så älskade dom lilla minikonserten och dansade emellanåt, men dom var lite småchockade över att dom faktiskt såg dom.. Glada barn dock❤

Dagen har vart såå mysig trots att det spöregnade hela dagen. Mycket skratt och annat roligt med dom absolut bästa i världen! Den enda som fattades var pappa❤ Tjejerna sover gott efter dagen med massor av nya intryck och nu är det även dags för mamman att sova! Tyvärr blev det inte mycket filmande eftersom det vräkte ner, men jag klipper ihop dagens vlogg imorgon så får ni se det lilla som kom med? Sov gott fina ni?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *