10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Välkommen fredag!

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Idag har det sett ut som ett bombnedslag runt 20 gånger så tillslut kände jag bara att jag inte orkade röja mer och gav därför upp! Tjejerna har röjt hela dagen och det har inte funnits ett stopp förutom när dom sovit middag? Dom har dragit i plantorna, lyckats dragit ut kortet till TV-boxen så jag fick leta ett bra tag, dragit ut en av lådorna i TV-bänken och rivit ut varenda film, kastat nytvättade kläderna på golvet, klättrat i soffan och på bordet, dragit ur alla blöjor i deras rum, kladdat ner köket helt med mat, ja ni förstår ju..! Trött mamma nu?

Mamma kom hit efter jobbet och då tog vi en promenad och kollade in Netto. Vi är aldrig där så lite kul att se sortimentet. Inget märkvärdigt dock? Tjejerna sov middag i vagnen och vaknade precis när vi kom hem och då var det dags för mellis. Eftermiddagen har gått fort och det har mest röjts runt idag, men trots att dom löpt amok idag så är det så roligt att se när dom håller på???? Marodörerna?

Efter maten var dom fulla med köttfärssås så dom fick hoppa i badet och då fick även jag en dusch? Efter somnade dom gott vill jag lova❤ Själv har jag sanerat hela kvällen och nu är det betydligt renare än tidigare idag! Dock ska tvätten vikas om men annars är det fint!?? Nu blir det film för denna slagna hjälten och sen sova! Godnatt fina ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *