10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Premiärdagen!

 

Inlägget innehåller reklam från Miniroom

Idag blev det premiär för tjejerna på Leos Lekland! Gissa om dom älskade det! Vi åkte dit med Helena och hennes son som är en månad äldre än tjejerna.

När vi kom dit var det ganska lugnt med folk men det fylldes på väldigt snabbt. Bollhavet var så klart roligast men det klättrades och åktes rutchkana för fulla muggar. Så roligt att se dom leka? Det lektes i 1 1/2 timme innan det var dags för lunch, så vi åt alla fem. Jag och Helena tog varsin hamburgare (jag vegetarisk) och till efterrätt varsin paj, tjejerna fick pannkakor.

Det blev så knas idag vad gäller rutiner för normalt sett sover dom alltid middag vid 10 och en timme framåt, men vi möttes upp 10 utanför Leos så det blev inget sova på förmiddagen. Efter lunch var dom så trötta så dom sov en timme istället för 30 minuter som dom brukar så det blev inget mer leka då men det var två nöjda tjejer hela förmiddagen så det gjorde inget! Vi får åka dit igen snart?

Båda sov i bilen också på vägen hem och vaknade när vi parkerat. Nu luftar dom sig samtidigt som vi leker för fullt igen!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *