0-3 månader,  10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Mest sentimentala ever

 

Inlägget innehåller reklam från Mat.se

Jodå, så är det. Mest sentimentala människan som går i ett par skor är nog jag!?? Vilken titel! Jag har väl alltid vart känslig på ett sätt, inte så att jag blir rörd av en blomma och börjar tjuta, men sen var st ju den där veckan jag insåg att jag var gravid. Jag satt då framför TVn och bölade för allt. Folk som gifte sig, gulliga djur, ja ni förstår nog. Men priset togs när jag bölade till The Little Couple, det var då jag insåg att jag var gravid.

Graviditeten gjorde ju detta värre än värst och alla hormoner spökade non stop. Jag grät för allt. ALLT! Att tänka på att jag skulle bli mamma, att mina barn växte i magen, att jag skulle få tvillingar som jag alltid önskat, varenda tanke fick mig att gråta. Lyckotårar såklart! Folk bara skrattade. Och det är väl tur någon kunde det?

Sen föddes tjejerna och inte blev det bättre med allt gråtande. Jag grät konstant av lycka på neo, så fort jag tittade på dom, varje gång någon sa att dom var såå fina, varje gång jag tänkte på att jag blivit mamma, att detta är MINA döttrar. När jag tänker tillbaka så här så är det ju lite roligt, men då forsade det bara? Tänk att det kan vara positivt att gråta!

Det här sentimentala har lagt sig enormt och är inte alls lika dramatiskt, men jag är fortfarande känslig. Igår när jag och brorsan kollade på Dumma Mej 3 visades det bilder på när Gru och Dru separerades och på bilderna såg man hur ledsna dom blev, och där satt jag och kämpade för att hålla tårarna tillbaka för allt jag kunde tänka på var alla som gör så i verkligheten! Och samma sak när dom återförenades! Och ja, jag vet hur det låter.. Den är ju tecknad?

Jag kan fortfarande börja gråta av ren lycka och kärlek när jag ser mina barn och tänker på att min kropp skapat dessa underverk, att just jag fick bli deras mamma och får äran att spendera resten av våra liv tillsammans❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *