Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Dumma mej

 

Inlägget innehåller reklam från Hemtex

Hej fina ni! Idag har vi haft en fullspäckad dag. Jag har sökt ett jobb. Ja, hör och häpna! Ett jobb jag sååå gärna vill ha, så nu får ni hålla tummarna!?? Förmiddagen gick i ett. Jag har sanerat lägenheten eftersom jag har två vildingar som ska dra fram preci allt, tvättat och lekt med mina bustroll. Efter lunchen tog vi en fika med min morfar på Erikslund. Tjejerna fick varsin babbel och en babblarna-bok! Såå glada tjejer❤

Efteråt åkte vi hem och åt mellis. Brorsan kom strax efter dom ätit klart och en stund senare kom mamma från jobbet. Vi packade in oss i bilen och åkte till Biltema för att lämna tillbaka en hylla som trots att jag mätt, inte passade, samt kollade på cykelvagnar.

Jag har bestämt att vi måste ha en, det hade underlättat enormt för jag vill verkligen kunna ta cykeln! Så smidigt att cykla till affären och gå in med den som vagn, och kunna frakta maten där bak också. Nu är det dock bara att försöka hitta en passande. Jag gillar Croozer, och Nordic Cab, men även North har jag hört bra om. Krav är dock att det ska gå att göra till springvagn samt vanlig med ett litet hjul, förvaring och att dom ska sitta bra. Det återstår att se vilken det blir, men det blir antagligen i vår.

Hur som helst så släppte vi av mamma och tjejerna hemma för att sedan åka på bio bara jag och brorsan. Vi köpte lite godis och såg Dumma Mej 3, superbra! Jag älskar tecknat!?? Efter åkte vi hem och sedan dess har jag inte fått mycket gjort. Jag är så trött att jag kan sova sittandes?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *