10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Kan själv!

 

Inlägget innehåller reklam från Bokus

Ja jeez, jag har två damer här hemma som tycker dom kan allt själva redan, 10 månader unga? Hur ska det bli sen?! Kan inte förstå var dom fått sin vilja ifrån???

Idag tog vi en promenad i det underbara vädret och gick sedan till mammas jobb lagom tills hon slutade. Några hundra meter innan vi var framme bestämde sig Saga för att hon då  i n t e  skulle sitta i vagnen mer och bestämde sig för att stå i vagnen. Tänkte att jag bär henne tills vi är framme men icke! Hon skulle gå själv! Hon gick så fint och höll mig i handen men emellanåt skulle hon stanna och känna på asfalten och krypa lite, så det tog ett bra tag tills dess att vi var framme?

Jag hade ju inga planer på att dom skulle krypa på marken så dom hade ju sina ljusa, fina jeans och bara strumpor? Tyvärr har jag inte hittat några skor i deras storlek och 17-18 är gigantiskt? Har ni några tips? Kan ju inte gå runt med 14 par strumpor för att dom ska kunna gå när vi är ute!

Hur som helst så lyckades vi ta oss till mammas jobb och där skulle givetvis båda vara på marken. Dom stod, kröp, dansade, pratade, gick och busade som två vildar så varenda människa stannade och skrattade? Ja jisses, jag undrar hur det blir sen?

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *