10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

En liten nappfia

 

Inlägget innehåller reklam från Leksaksjätten

Fram tills tjejerna var ca 4 månader älskade dom napp. Det var ju på ett sätt smidigt eftersom den hjälpte om dom var ledsna till exempel, men efter det ratade dom napp helt. Alltså verkligen ratade. För några månader sedan började dom leka med napparna. Det var liksom roligt att dra tänderna i dom, men suga på dom gjorde man inte!

Detta var jag ju ändå glad över. Man slipper ju avvänjning av det senare och tänderna tar inte stryk, men som sagt hade det ju underlättat vid extrema gråt exempelvis.

Imorse när vi låg och morgongosade i sängen hittade Fia Sagas napp och började bita på den, men sen började hon suga på den! Hon tog helt plötsligt napp! Och när hon väl kommit på det vägrade hon släppa den? Varje gång jag försökte ta den blev hon sur! Saga vill fortfarande inte ha den. Fia har inte haft den hela dagen utan bara när vi gosade på morgonen, och nu på kvällen när hon vaknade och rapade, då ville hon ha den och somnade om på stört, vilket dom alltid gör i vanliga fall ändå dock.

Jag kan inte hjälpa att tycka det är gulligt när hon prompt ska ha den och sitter och snuttar på den! Min lilla nappfia❤

 

Eftermiddagen har bestått av lek och bus. Jag och syrran åkte och handlade lite medans mamma tog hand om tjejerna. Jag tycker det är skönast för dom att slippa med om det går, dom har ju ingen nytta av  att följa med och handla. På vägen hem köpte vi med oss ChopChop och är tillsammans i vardagsrummet. När vi ätit klart var det matdags för tjejerna också och idag blev det kyckling med sötpotatis och mild, egengjord currysås. Dom äääälskar det! Det är verkligen favoriten! Finns inte ett spår av maten på golvet???? Lagom efter maten var det sovdags och det var två trötta små tjejer. Vi lekte en stund men det gick inte att hålla dom vakna så dom pussades godnatt och bäddades ner för natten.

När dom somnat passade jag på att städa lite och sen tog jag en kall dusch. Det blir så galet varmt i lägenheten eftersom vi har eftermiddagssol. Solen ligger verkligen på i vardagsrummet och tjejernas rum så man flyter bort. Därför sover vi med fläkt! Nu är det dock sovdags för denna mamman! Hoppas ni haft en fin dag! Godnatt?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *