10-12 månader,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Träning,  Vardag

Sovmorgon

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn o. Pyret

Godmorgon fina ni! Idag tog vi sovmorgon till 07.50? Utvilade deluxe! Vi gosade en stund i deras säng innan vi gick upp och gjorde iordning frukost. Tjejerna fick smörgås med vegansk skinka och hemgjord nyponsoppa utan socker. För min del blev det en smoothie gjord på jordgubbar och banan! Så gott!

Vi har precis ätit klart och leker just nu. Om ett tag är det sovdags för tjejernas del och då ska jag städa lite samt dra igång en maskin med tvätt. När dom vaknar är det lunchdags och efter det är det bara göra sig iordning och åka till BVC! Jag tänkte att vi skulle promenera dit men eftersom vi ska vara där 13 hinner vi tyvärr inte det.. Men det blir bra ändå! Är så spänd och förväntansfull över att se deras ökning på både lång och vikt!??

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *