10-12 månader,  Blandat,  Inköp,  S&S,  Vardag

Jag bara råkade..

 

Idag har vi vart i stallet hela dagen känns det som. Vi har fixat, släppt ihop valackerna och hingstarna, rensat och donat i stugan. Blev superbra! Tjejerna lekte så fint under tiden och var så nöjda?

Efter åkte vi hem och åt mat. Tjejerna åt lunch i stallet så dom lekte bara när vi kom hem! Och röjde som vanligt? När vi ätit klart möblerade vi om i tjejernas rum och det blev såå mycket bättre än tidigare! Så nöjd! Nu är det bara lite småfix och sen är jag nöjd!

Syrran kom efter mellisen och då hoppade vi in i bilen och styrde mot Skultuna. Igår var det en som la upp en äldre Emmaljunga och det var precis den modellen jag letat efter! Jag ville ha en med gemensam sittdel och ej ergonomisk. Tanken är att den ska vara hos föräldrarna nu och på dagis sen eftersom dom sover ute då. Hur som helst gjorde jag ett kap och den är nu lämnad hos föräldrarna! Blir såå bra!

På vägen hem från skultuna somnade tjejerna i bilen så dom somnade en timme senare än vanligt. Men det gjorde ju inget eftersom jag fick extra mycket bebisgos och lek med mina hjärtan!? Nu ligger även jag i sängen och ska strax sova. Imorgon är det 10-månaderskoll på BVC!?

Så här glad var Saga när moster försökte hålla henne vaken på vägen hem från Skultuna! Hon somnade strax efter?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *