10-12 månader,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Får jag ta kort?

 

Det är galet hur ofta jag får den frågan, och konstigt nog menar dom inte mig?!? Skämt å sido, det gäller ju så klart tjejerna? Jag blir alltid glad över frågan eftersom det för mig ses som en komplimang, men jag säger alltid nej. Idag var vi till IKEA och handlade lite snabbt samt åt lunch, jag, mamma, brorsan och tjejerna. När vi skulle gå mot kassorna kom det fram ett äldre par som var så fascinerade över tjejerna och gav komplimang efter komplimang. Stolt mamma❤ Vi möttes sedan igen i självskanningskassan och då kom damen fram och frågade om hon fick ta kort, men tyvärr sa jag ju som vanligt nej. Som jag skrev tidigare tycker jag det är väldigt smickrande men jag vill heller inte att andra ska ha bilder på mina tjejer. Och ja, jag lägger upp bilder i sociala medier men det är alltid mitt namn på vid ansiktena för att undvika att någon stjäl bilderna.

Hur som helst åt vi mat på IKEA. Tjejerna ratade deras bolognese fullständigt och åt bara pastan? Efteråt åkte vi till Barkarby för att dels hämta djur men även för att lämna djur. Sen åkte vi hem igen.

Väl hemma var det dags för mellis och sen stod det lek på schemat! Det är så roligt att leka med tjejerna nu när dom verkligen leker! Jaga är favoriten just nu?

Till kvällsmat blev det falukorv och spagetti. Jag vet jag vet, tråkigaste man kan laga men fantasin är borta för tillfället.. Båda åt och var nöjda vilket är huvudsaken! Efter maten var dom så skitiga att dom fick hoppa i badet bums och lekte för fulla muggar fram tills det var sovdags. Dom bäddades ner och somnade direkt efter dom fått varsin godnattpuss❤

När tjejerna somnat passade jag på att röja. Hängde tvätt, diskade, kokade flaskor, svabbade, dammsög och fixade till djuren. Så skönt men nu är jag en trött mamma! Fläkten är på och riktad på mig och nu blir det film vilken jag antagligen kommer somna till. Hoppas ni haft en fin dag?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *