Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Inget bättre än bebisgos

 

Idag har vi bara tagit det lugnt och lekt hela dagen. Eller ja, förutom sjukhusbesöket i förmiddags som ni kan läsa om nedan ??

Pappa och brorsan kom förbi efter lunch och hälsade på då dom nu kommit hem efter en vecka i Leksand på hockeyläger! Tjejerna blev så glada? Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Jag har hunnit plocka, tvätta och laga mat också. Blev lite puréer och till middag blev det kokt torsk med sötpotatis och dillsås. Tjejerna älskade det!

Mamma kom förbi efter jobbet och gosade med tjejerna en stund innan hon skulle hem och efter en stund var det sovdags. Båda somnade på stört och har sovit gott sedan dess!? Dagen har gått så galet fort och det är dags för denna mamman att sova! Imorgon blir det roligheter!? Hoppas ni haft en fin dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *