0-3 månader,  10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Flashbacks från förr

 

Idag när vi gick från sjukhuset gick vi dels förbi förlossningen, och även den bänk där vi satt och njöt under första barnvagnsturen! Nät vi gick utanför förlossningen såg jag förra året framför mig. Jag såg mig sitta utanför i den fula rocken man får, med värkhämmande dropp. Jag såg ambulansen stå där, hur jag kom rullande på britsen och in i ambulansen, sa hejdå till mamma och fick åka till Falun.

När vi gick mot mammas jobb gick vi förbi bänken där vi satt när vi var ut med tjejerna första gången under tiden på neo. Jag såg oss promenera med vagnen, hur vi satte oss vid bänken jag, mamma och tjejerna för att jag inte kunde gå längre då ryggen värkte. Jag njöt, jag njöt så av att ha blivit mamma. Det kändes så overkligt!

Vädret idag var samma som då, alla lukter, solen sken men det var svalt i luften på samma gång. Jag fick sådan flashback att tårarna samlades i ögonen. Jag är så lyckligt lottad och hur jobbig graviditeten än var så skulle jag göra om det alla dar i veckan, allt för mina flickor! Både graviditeten och förlossningen är det mäktigaste jag vart med om, att få bli mamma❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *