7-9 månader,  Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Handla med familjen Larsson

Haha ja, igår var det dags att storhandla och det ser mer ut som familjen tajkon när man ska få med både barn, kort, mobil, kundvagn, all mat man behöver, och man får ju inte glömma att få med sig själv heller?

Tjejerna satt i kundvagnen och charmade alla medans jag försökte komma ihåg allt som skulle handlas. Mamma handlade även hon!

Fick med oss en del av det vi behövde för som vanligt glömdes hälften. Och ja, jag skriver inköpslista, och nej, jag kom inte ihåg den, som vanligt?

När vi kom till kassan var det en jättetrevlig kvinna där och hon bara skrattade med oss! Saga ställde sig upp i kundvagnen hela tiden medans 9 paket blöjor rullade på bandet och jag skulle betala?? Det är som ett träningspass att handla med dessa små grodor? Nästa gång det ska storhandlas lovar jag att det kommer en vlogg?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *