7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Bakom kulisserna

 

Jag tar ju sällan “photo shoot”-bilder, alltså uppgjorda bilder, utan vardagliga där vi visar både bra och dåliga sidor! Men när man tar kort tar man ju en hel del och utav alla dessa blir det ca tre bra sammanlagt? Idag var jag, mamma och tjejerna och köpte Spicy Hot efter att vi uträttat alla miljarder ärenden som skulle uträttas, och tjejerna var så fina i sina klänningar så jag ville ta ett (läs 300) kort på dom, men här har vi anledningen till att man måste ta ett kort gånger 20, dom är ju aldrig still! Dom var som galna där inne och skulle bara krypa runt, ställa sig, ta mammas halsband, klättra på en, ha min mobil, äta på nycklarna, ja allt anat utom att sitta still????

Jag var tvungen att filma för det var så roligt! Här är alltså bakom kulisserna, hur man gör för att få ett bra kort! Det blev dock inget “bra” kort? Kolla på videon!

 

IMG_0061

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *