7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Tidig födelsedagspresent

 

Hej fina ni! Efter lunch idag vaktade mamma tjejerna medans jag och syrran uträttade ärenden. Jag köpte en hylla in till djurrummet så burarna kommer upp, och så fick tjejerna tidig födelsedagspresent av familjen, nya sängar!

Jag berättade ju förut att dom skulle få det. Det blev två 90 sängar från ikea, jättesköna! Till blev det en 180 madrass då sängarna sitter ihop nu. Tanken är att dom ska sova tillsammans eftersom dom vill ligga tätt intill varann, men vill dom i framtiden sova skiljt så är det bara sära på sängarna och köpa nya madrasser till! Det kommer komma till två sänggavlar sen också samt att jag ska bygga spjälor runt om så dom inte ramlar ut! Tanken med att dom fick stora sängar redan nu är att jag ska kunna lägga mig där om det är en orolig natt exempelvis, jag vill inte ha dom i min säng eftersom den är så galet hög så ett fall vore katastrof! Plus att jag tycker dom ska sova i sin säng, det ska vara en trygghet där dom tycker det är mysigt att krypa ner!

När vi hade handlat åkte vi och besiktigade släpet som gick igenom utan anmärkning!??  Sen blev det stallet!

Kvällen var ganska lugn med lek efter kvällsmaten. Tjejerna var såå trötta när det var sovdags men eftersom det var nytt med nya sängen så somnade dom en timme senare efter lite krångel? Nu sover dom gott och jag ska fixa lite till djuren tänkte jag innan det är sovdags även för mig?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *