7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Hello Leksand

Det blev en tidig morgon imorse! Klockan 06.30 vaknade jag och syrran och då tog jag en snabbdusch innan vi packade in oss i bilen och åkte till mamma. Tjejerna sov där igår till idag så när vi kom dit strax efter 7 hoppade vi in i bilen och styrde mot Leksand! Brorsan är här på hockeyläger så vi tänkte att vi skulle kolla på hans träning och matchen ikväll!

Vi var här förra året också och han blir så stolt när tjejerna är med!? När vi kom fram lämnade vi hundarna i stugan pappa, brorsan och deras två kompisar hyr, innan vi gick ner till hallen och kollade på träningen. Efteråt gick vi och åt mat tillsammans inne i stan.

Just nu sitter vi på gräsmattan och leker och om några timmar är det dags för match. Hoppas ni har en fin dag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *