7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Viktuppgång

 

Tjejerna har alltid följt sin kurva exemplariskt men dom har aldrig vart knubbiga! Dom har alltid ätit bra och jag lagar bara bra mat där jag även försöker få i mer fett så dom kanske ökar lite mer i vikt. Nu var ju Fia sjuk tidigare i tredagarsfeber, då hon hon knappt eftersom hon bara sov och dom flesta vet ju att man inte blir hungrig när man ligger med frossande feber, sen blev vi alla tre magsjuka och då äter man ju inget. Saga blev bättre efter några dagar och åt då lite, men inte alls som vanligt och Fia åt inte alls på en vecka då hon kräktes emellanåt trots att magsjukan gått över. Sen fick Fia nässelutslag och då åt hon inte heller bra så hon har rasat i vikt. Saga har också gått ner men det märks mest på Fia som vart dåligast av oss tre.

Nu är det snart dags för 10-månaderskoll på BVC och jag vet att hon kommer kommentera vikten. Det är först för ett par dagar sedan tjejerna började äta som vanligt igen efter alla sjukdomar och dom kommer ju inte hinna gå upp massor fram till 26e.

Tjejerna har ju alltid vart små men jag önskar att dom kunde få lite mer fett. Det är mina små fågelungar!❤ Blir intressant på BVC!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *