Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Galna barn & rent hem

 

Haha ja, hur ofta är hemmet så rent som man önskar sedan man fick barn? Jag tycker inte jag gör annat än att städa och på kvällen är det fint innan jag lägger mig, men direkt vi gått upp på morgonen ser det ut som en bomb slagit ner?

Efter lunch idag hämtade vi tjejernas moster och åkte hem igen. Mellisdags när vi kom hem och idag blev det macka med leverpastej, mums tyckte tjejerna! Efter var syrran barnvakt och jag sprang och städade som en galning! Blev typ sanering av hela lägenheten? Såå skönt efter! Har typ kommit ikapp med all tvätt också efter att Anticimex var här! Japp, allt skulle tvättas?

Imorgon ska det bäddas rent i sängarna och vika all jäkla tvätt. Men det blir så skönt när det är klart!??

Imorse hade vi babblarna på i bakgrunden på TVn när vi lekte men för tillfället är det mest intressant att stå mot allt och gå mellan saker. Dom står ju även utan att hålla i sig så snart kommer nog första steget!❤ Imorse hängde jag tvätt (ja det är det enda jag gjort idag) och då fanns inget på golvet, men så vände jag mig om och fann detta???

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *