7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Matlagning pågår

 

Hej fina ni! Inatt sov vi helt okej. Blir så skönt när tjejerna får sina nya sängar så man kan lägga sig där om dom vaknar på natten, och så kan man lägga sig i sin säng när dom somnat! Istället för detta springande..

Idag tänkte jag att vi gör iordning lite storkok till tjejerna så det bara är att ta fram om man har bråttom till exempel. Så idag blev det köttbullar, köttfärssås och mild tacofärs. Dom fick köttfärssås nu till lunch vilket smakade smaskens!? Båda tryckte i sig en varsin full tallrik!

Nu ska jag äta lite jag med, för min del blir det matlåda. Dagens lunch blir potatis, vegkorv och blomkålsstuvning? Tänkte ställa mig och laga lite fler rätter sen även till mig. Så skönt att ha färdigt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *