7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Fredagsmys & choklad

 

I eftermiddags kom mamma efter jobbet och då tog vi tjejerna i extravagnen och gick på promenad. Så skönt ute och tjejerna babblade hela vägen! Mina små pratkvarnar❤

När vi kom hem var det kvällsmat som stod på menyn och idag blev det hemlagade köttbullar med hemlagat mos! Det slank ner utan protest? Jag älskar att laga mat och speciellt nu när man lagar åt hela sin lilla familj?

Båda tjejerna var såå trötta vid läggningen men vägrade sova så dom somnade strax innan 20? Riktiga små krångelmajor idag! Tur dom är söta!? När tjejerna somnat tog jag ett snabbt bad men jag som älskar kyla under sommaren la mig snabbt framför fläkten efter? Sen blev det The Catch och lite lyx med vit choklad, vegansk så klart!?

Nu är det strax dags att sova och jag hoppas på en bra natt och fint väder imorgon! Sov gott?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *