7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Mammagrisar & ett stökigt hem

Hej fina ni! Hoppas dagen vart bra hittills? Jeez, jag har två mammiga små grisar som bara ska sitta hos mig! Denna fas har pågått ett tag nu och som jag sagt förut så är det på ett sätt mysigt, just för att dom vill vara nära mig hela tiden, men ibland blir det lite jobbigt. Förr kunde dom sitta och leka så fint medans jag hängde tvätt eller lagade mat, men nu kan jag inte ens det utan att dom ska sitta i famnen! Det räcker alltså inte med att dom är en meter ifrån mig?

I och med denna fas har det knappt funnits tid att städa. Eller jo, dammsuga, men resten, nej. Så när mamma kommer på kvällen och jag städar så blir det ju någorlunda fint, men så dagen efter är det lika stökigt igen eftersom tiden inte finns till!

Idag har jag iallafall hunnit sortera viktiga papper men jag hann aldrig sätta in det i pärmarna? Mamma kommer om ett tag och då ska jag ta och fixa mer!

Just nu äter vi mellis. Tjejerna äter bananpannkaka med jordgubbspuré och jag en smoothie gjord på havregurt, jordgubbar och banan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *