7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  Träning,  Vardag

Jag och Olga

 

Nu har jag återupptagit mammaträningen! Det har vart så galet hektiskt med allt annat att det helt enkelt inte funnits tid, men nu ska det ske! Jag är så pepp!  Jag har tagit Olga som hjälp så det är vi som kommer kämpa tillsammans! Och för er som inte vet vem hon är så är det alltså Olga Rönnberg jag pratar om, den bästa på just mammaträning! Kommer bli så bra✌???

Idag blev det bananpannkaka med jordgubbspure till mellis, mums! Saga åt som en häst och skrek när det var slut på tallriken? Tur det går fort att göra pannkakor! Efter maten var dom alldeles röda i hela ansiktet så det blev avtvättning för att sedan hoppa ner i vagnen och gå och möta mamma efter jobbet! Vi tog en promenad och skickade ett paket och sen gick vi hem. Hon lekte med tjejerna medans jag städade och röjde! Så behövligt! Börjar bli lite ordning nu och sen är det sista inredningen kvar! Jag lovar en vlogg när allt är klart!

Saga somnade bums vid nattningen men Fia var övertrött och skulle inte sova så hon fick leka en stund innan hon nattades på nytt! Jag är så galet trött idag trots att det var första natten jag fick sova någorlunda på länge! Tänk, aldrig är det bra! Sover man för lite är man trött, sover man för mycket är man trött!?

Nu är det dock dags för John Blund att komma på besök! Lär sova som en gudinna i min nybäddade 180-säng med doft av Chakra Water! Imorgon blir det power walk och vi hoppas på fint väder! Sov så gott fina ni!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *