7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Sjukdom efter sjukdom

 

Ja, vad ska man säga? Vi, eller Fia rättare
sagt, avlöser varenda sjukdom man kan ha. Först var det tredagarsfeber, sen magsjuka och nu nässelutslag.. Saga har klarat sig toppen och blev knappt dålig under magsjukeperioden heller, men min lilla Filli drabbas av allt..?

Igår fick hon npgra prickar på insidan av låren som var röda runt om, men dom försvann. När mamma sen kom reagerade hon på att hon hade fått föer och det hade hon, någon i ansiktet, i bakhuvudet och armhålan. Det försvann och dök upp på nya ställen. Idag åkte vi till vårdcentralen och när vi kom dit var hon full av prickar! Sedan dess har det blivit värre.

Nu på kvällen blev knäet alldeles rött och svullet och bara jag nuddade där eller prickarna började hon gallskrika. Prickarna är värre nu än innan.. Just nu sover hon iallafall så jag hoppas hon får sova inatt?

Hon verkar bli precis som när jag var liten, alltid sjuk. Stackars lilla hjärtat!❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *