7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Regniga dagar

 

Känns som dagen gått så galet fort trots att vi inte gjort något! Förmiddagen var lugn, vi lekte lite och sen sovs det middag innan lunch som vanligt. Mamma kom lagom till det var matdags så hon åt här. Efter blev det lek! Tjejerna är så roliga för dom busar hela tiden och pussas hela dagarna?

När mamma åkte till jobbet 13.30 så åkte jag och tjejerna och hämtade syrran för att sedan åka till stallet. Det har regnat hela dagen men det var så mysigt! Tjejerna vägrade vagnen men eftersom jag tänkt dom skulle sova i stallet tog jag inte med regnkläder, så vi satt i bagageluckan och lekte på slutet! Det var faktiskt riktigt mysigt och speciellt med regnet smattrande mot bilen! Stackars syrran fick fortsätta arbetet!?

Sen åkte vi hem. Det var dags för mat igen så tjejerna fick pannkaka till kvällsmat. Mums tyckte dom båda! Det är verkligen två små pannkakstjejer! Tycker det är så tråkigt att dom inte fick smaka på min gammelfarmors pannkakor som var dom godaste i världen!??? Men mina är ju helt okej ändå? Jag och syrran åt egen variant av tacos, pulled veggie med bbq-sås och grönsaker! Såå gott!?

När det var sovdags var det bokstavligen kaos. Tjejerna var så trötta att vi hade skrikfest så gissa om dom somnade fort.. Jag och syrran satte på Shrek 2 och mös ner oss i soffan med lite godis? När filmen var slut borstade jag hundarnas tänder och då hörde vi någon som ropade Lollo utanför, och det visade sig vara moster! Hon och sambo bor några hus bort så dom kikade upp en stund!

Nu är det dock sovdags. Jag har vart så galet trött hela dagen? Hoppas ni haft en bra dag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *