7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S

Återinföra rutinerna – omöjligt..?

Jag har såå bra rutiner till tjejerna och var så rädd att rutinerna skulle sabbas totalt. Självklart är det omöjligt att följa rutinerna när dom är sjuka. Dessa dagar har vi alla tre bara sovit i princip och inte ätit alls förrän nu.

Jag har hört så många andra vars barn vart sjuka och att när det väl var dags att inför rutinerna igen har det vart kaos, så lite småpanik hade jag allt! Eftersom Saga har vart piggare idag började jag med henne. Efter lunch var hon trött och då nattade jag henne precis som vanligt strax innan 14. Filli nattades även hon då men hon vaknade en stund senare. Saga sov 30min precis som vilken annan dag som helst!??

Därefter har jag försökt följa de vanliga rutinerna hela eftermiddagen och strax efter 18 satte jag på vällingen och 18.30 sov båda – SOM VANLIGT! Jag var med andra ord orolig i onödan! Men givetvis kan det ju vända under kvällen och inatt, men jag är galet nöjd över eftermiddagen och kvällen ändå!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *