Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

När kroppen värker

Godmorgon fina ni! Fy vilken hemskt natt vi haft! Igår när jag skrev hade jag inte kräkts ännu men strax efter inlägget lades upp var det min tur.. Saga har inte kräkts mycket alls men jag och Fia har..

Mamma kom igår kväll och tog tjejerna för jag kunde inte stå upp utan låg antingen framför fläkten eller också på golvet då det var så svalt! Mamma åkte sent på kvällen igen och vid fem imorse kunde jag inte resa mig i princip så mamma fick komma då igen. Världens bästa mamma har jag som kommer trots denna äckliga sjukdom och som alltid finns där för oss!❤

Nu har vi inte kräkts sedan 4-5 imorse och jag och Fia har börjat få i oss lite vätska utan att kräkas, men Saga däremot har inte gått att få i vätska ännu så när hon vaknar måste jag tvinga i henne lite!

I förrgår var min moster här på eftermiddagen och mös med tjejerna, snackade skit och drack en kopp te så igår när jag insåg att vi var magsjuka var jag så klart tvungen att fråga om hon smittats, men hon mådde bra. Tills igår kväll.. Vi smittade henne med andra ord så hon ligger också hemma med magsjuka.. Och i förrgår var ju hela familjen här innan moster kom, igår var vi med familjen utom pappa som jobbade och både igår ovh idag har ju mamma hjälpt här hemma så det är väl tyvärr bara en tidsfråga innan dom också blir dåliga..

Vi är på bättringsvägen iallafall men kroppen värker som bara den så idag lär vi sova bort dagen! Hoppas ni mår bra och slipper bli sjuka nu när det är strålande sol ute!?

Bifogar en film från några dagar tillbaka för att muntra upp! Tjejerna älskar att busa och leka jaga?

 

IMG_9306

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *