7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Jag tror jag kräks..

 

Seriöst, jag kan verkligen inte komma ihåg när jag var sjuk senast. Jag är  a l d r i g  sjuk!! Aldrig! I förmiddags när vi åkte till föräldrarna mådde jag illa men jag känner mig inte sjuk så jag tänkte att det var för jag åt mjölk igår då jag mår så då. La mig på soffan en stund efter att tjejerna ätit och sen åkte jag, tjejerna, mamma och syskonen till Slagsta för att äta glass!

Det var jättemysigt och tjejerna satt och skrattade hela tiden och medans vi åt glass åt dom lite smoothie. Hela förmiddagen har det vart strålande sol och kokhett ute men när vi precis skulle packa in oss i bilen och åka hem började det dugga, och ju närmare Västerås vi kom, desto mer började det regna. Det var verkligen svart mot Västerås och när vi var vid Erikslund spöregnade det verkligen så man såg knappt något. Mysigt tycker jag dock!

Syrran satt bak med tjejerna på väg till föräldrarna och helt plötsligt säger hon att Fia kräktes och det var verkligen en kastspya! Hon hade över hela sig! När vi kom fram var hon precis som vanligt och jag tänkte mer att hon kanske vart åksjuk men efter en stund kräktes hon igen och till slut var det inget kvar i magen, så tyvärr är det bara inse att vi åkt på magsjuka!

Nu är vi hemma, Fia sover och jag försöker underhålla en liten groda! Saga är pigg och glad som vanligt, än så länge och jag har inte kräkts iallafall, men illamåendet finns där? Fy för magsjuka!! Man får ju en del flashbacks till allt kräkande när jag var gravid! Nej fy, det måste gå över snabbt!

 

IMG_9299

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *