Blandat

En dag i lekparken

Hej fina! Vid lunch idag kom hela familjen hit. När tjejerna ätit klart tog vi oss ut och gick till lekparken och lekte en stund! Tjejerna gungade vilket dom älskar! Försökte även få dom att sitta på linbanan men det vägrade dom!? Dom lekparkerna som är i närheten av oss har inte speciellt roliga saker att göra utöver gunga, det andra är för större barn.

Jag tänkte dock vi skulle gå till den stora som ligger en bit bort någon dag. Den är nybyggd och har allt i princip, utöver bebisgungor? Men man kan ju inte få allt!

Efteråt gick vi hemåt och lekte på rummet innan min moster kom förbi på en kopp te. Tjejerna sov cirka 20 minuter i eftermiddags och somnade därför på stört när det var läggdags. Så goa? Nu ligger denna mamman i soffan men ska ta och börja plugga lite! Påt ba!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *