7-9 månader,  Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Family is all you need

Sedan jag blev gravid förlorade jag i princip alla vänner och någon sammanhållning i släkten har vi inte heller. Så trist tycker jag då jag önskar det vore annorlunda. Nu vet man ju dock vilka som verkligen är ens riktiga vänner, och allt man behöver är ju familjen! Jag är så glad över dom som finns för oss och stöttar i vått och torrt, och er mina kära följare!❤

Dagen har gått i ett. Fia är inne i värsta fasen (Saga också men inte som Fia) och är så mammig att jag inte ens kan vända ryggen emot utan att det blir gallskrik! När dom var mindre var det likadant ett tag men då var Saga värst. Dock tycker jag såklart fasen är mysig så, det blir ju ännu mer gos om dagarna? Men det kan vara lite halvjobbigt emellanåt också! När man inte ens kan gå på toa liksom? Men det går över❤

Dagen har annars vart lugn. Jag har fixat i djurrummet och plockat lite men annars har vi mest bara lekt och gosat! Nu ligger jag dock i sängen och ska ta och sova. Imorgon är det kryssning som gäller så måste packa! Hoppas ni haft en fin dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *