7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Monday – funday?

 

God kväll kära ni! Eller godnatt?? Snart iallafall!
Förmiddagen spenderades på Strömsholm med Grace för återbesök. Hon är inte bättre och röntgenbilderna visade att lungorna nästan blivit sämre så nu går hon på kortison. Uppföljning nästa vecka! Älskade lilla hund❤

Hämtade syrran på vägen hem och så åkte vi hem och åt lunch. Flickorna sov middag efter maten och jag möblerade om i djurrummet. Har även hunnit städa och plocka men likt förbannat syns det inte ens!

Mamma kom förbi efter jobbet och då åkte jag och syrran och skickade ett paket och köpte mat. Sen hem och äta tillsammans. Efter blev det lek för fulla muggar och när det väl var dags att sova var dom så trötta att dom bokstavligen slumrade till sittandes? Nattade dom och båda somnade direkt?

När tjejerna somnat satte jag mig med datorn och kemiboken och pluggade. Ligger efter men kemi är verkligen inte min grej? Det är bara kämpa!

Nu ligger jag i sängen och har precis kollat sista avsnittet av SKAM, och jag gråter över att det är slut? Trodde  a l d r i g  att jag skulle fastna, meeen det gjorde jag! Det är SKAMligt att dom inte gör fler säsonger? Vad ska jag nu titta på förutom The Catch?!

Nu är det dock sovdags och imorgon ska airbagen kopplas ur och Fias bilstol ska monteras fram. På onsdag blir det kryssning så måste packa också! Hoppas ni haft en bra dag!?

 

Saga vägrade hoppa av hopphästen så mamma fick bära båda?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *