7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

Babyvakt – bäst?

 

Hej fina ni! Har en liten sjukling här hemma som har både feber, hosta och är exktremt slö och inte alls sig själv!

Mamma och syrran kom förbi vid lunch och åt med oss. Fia har inte ätit sedan frukost och då fick hon inte i sig mycket alls. Sen åkte jag och syrran till Maxi och handlade lite snabbt för att sedan åka till stallet. Syrran släpptes av hemma och sen åkte jag hem.

Hörrni, jag behöver er hjälp! Babyvakt.. Vad rekommenderar ni? Tycker det är en djungel.. Den jag har börjar ge upp och det är dags för en ny. Krav är att den har låg strålning och att den har bra räckvidd då jag dels använder den när jag springer ut med hundarna på kvällen. Ett plus är ju så klart om den inte kostar multum! Och med kamera vågar jag inte!! Har sett för mycket skräckfilmer så det är ett under att jag ens vågar ha babyvakt? Jag måste ju dock? Sååå, vad har ni?!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *