7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Glad midsommar!

 

Hej fina ni! Dagen har gått i ett så jag har precis kunnat sätta mig och slappna av!

Brorsan sov här igår till idag och till skillnad från mig och tjejerna som som vanligt gick upp klockan 8, tog han sovmorgon och gick upp vid 10. När han vaknade hade tjejerna precis somnat för att sova middag så vi åt frukost tillsammans. Jag tog en dusch och gjorde klart fikat och sen vaknade flickorna.

Vi klädde på oss och åkte till föräldrarna för att fira midsommar. När vi kom fram var det lunch så vi åt allihopa. Pappas kompis och hans son var där och firade med oss så vi åt tillsammans på altanen. Efter vi ätit var det bara sjala upp och gå till brevlådorna där vi varje år blir hämtade med traktor och vagn. Tjejerna somnade under turen till bygdegården där vi alltid firar.

Moster med sambo rullade in ett tag efter vi kommit och sen kom även syrrans kompis. Vi fikade, sjöng och hade trevligt! Tjejernas första midsommar om man räknar bort förra året då dom låg i magen?

Sen åkte vi traktor hem igen och då var det återigen dags för mat. Tjejerna har vart så duktiga hela dagen och vi har som tur är sluppit regn utöver det lilla duggregnet som kom!

Nu är vi hemma, tjejerna sover och mamma har precis åkt till jobbet efter att ha vart här en stund på kvällen. Nu sitter jag i soffan och kollar på TV och hör regnet smattra mot fönstrena. Så mysigt! Hoppas ni haft en toppendag! Glad midsommar på er?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *