7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Nio månader idag

 

Idag, för exakt 9 månader sedan valde mina små prinsessor att komma ut. Efter att ha väntat och längtat i 8 månader fick jag äntligen träffa dom jag älskar mest över allt och alla!

Efter en helvetesstart på graviditeten med inläggning på 85an i 3 månader med den värsta sortens hyperemesis som läkarna någonsin sett, och alla krämpor du kan tänka dig resterande tid, var jag så glad över att dom valde titta ut en månad i förväg, trots min extrema oro att något skulle gå snett. Men, efter att värkstimulerande droppet sattes 21 september 2016, och 30 minuters krystvärkar valde min fina fina Fia att titta ut, och 15 minuter senare valde min fina fina Saga även hon titta ut! Jag har alltså fått en månad extra med mina favoriter?

Allt dom lärt sig under deras 9 månader, all tid jag fått spendera med dom, all kärlek jag fått av mina prinsessor är det absolut bästa jag vart med om! Tänk att jag kommer få spendera hela mitt liv med dessa fantastiska, underbara flickor!❤ Tänk att just jag fick äran att bli er mamma! Det är den bästa, mest fantastiska och mest ärofyllda roll man kan ha!❤

Grattis mina älsklingar❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *